Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått en ny vecka och den härliga måndagen är här och med den helt nya möjligheter. Idag blir det lite hemmapyssel och sen bara njuta av dagen och ja vi får se om jag hinner vara lite kreativ idag med, blir lite svårt att smyga med saker då stora E har distansstudier denna vecka. Men jag ska nog hinna få tid även för det som de ska få på söndag.
Och ja det är mycket funderingar på vad det kan vara som mamma hittat på men jag tror de kommer bli glada över de små överraskningarna som kommer sen ska det handlas hem kladdkaka som vi alltid äter med chokladfluff och godishjärtan.

Ja helgen har varit bra och även veckan som varit har varit härlig och jag var trött igår så jag orkade inte reflektera över veckan men ja det fanns massor med bra saker som var förra veckan och några mindre bra men de kan vara kvar där och de bra får följa med in i denna veckan. Denna veckan har vi inte så mycket inplanerat så det är skönt och ja jag vet att det kommer komma en del överraskningar denna vecka så barnen eller det är mest den minsta som är spänd och förväntansfull över vad alla överraskningar kan vara.

Myser ner mig en kort stund till innan det är dags att börja väcka barn som ska iväg och jag kan få börja min dag lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer