Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi kommit till en ny vecka med nya möjligheter och idag var det lite svårt att logga in på bloggen men ja det lyckades till slut så jag kan skriva mina inlägg som kommer upp nu och senare under dagen. Är tacksam att det lyckades nu så jag får lyssna på lite inspirerande prat om en bok jag håller på och läser (think and grow rich) den är riktigt bra och handlar egentligen inte om att bli rik på pengar (även om inte det är helt fel det heller) utan mer om att tänka på ett annat sätt och att man kan vara rik på så många fler sätt. Och ja jag har insett att jag är otroligt rik på många områden i mitt liv.

Börjat planera lite för framtiden och det ska bli mer sånt under dagen sen och ja det kommer bli bra för vissa planer är det jag verkligen drömt om som nu kommer bli verklighet, det är verkligen spännande.
Att kliva utanför sin komfortzon kan vara riktigt läskigt men det är så otroligt mycket som händer när man gör det och ja ibland kan det vara värt att göra det. För även om det känns läskigt så växer man när man gör det och man lär sig saker både om andra som om sig själv när man gör det. För dem som står och hejjar och peppar dig är de som själva vet hur det är att kliva utanför sin komfortzon eller som verkligen vill du ska lyckas och ja de som kommer med en massa varningar eller tvivel har nog sällan klivit ur sina egna komfortzoner och skulle kanske behöva göra det själva istället för att hindra andra från att göra det. Jag har gjort det några gånger nu under det senaste året och ja jag har verkligen förändrat mig och gjort en enorm resa men nu har jag kommit till mitt mål och kommer njuta av den nya resan som börjar nu med allt det jag jobbat för.

Men först en kopp kaffe till och fortsätta lyssna lite till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,

Det riktiga rikedomen handlar aldrig om pengar... Det är lite som du säger att klia utanför sin komfortzone är att växa mer som person men det är också en resa som man kan vara tacksam för sedan. 😍

nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är verkligen så 😍🙏

nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Detta är en vecka till eftertänksamhet. Ett år tar slut ett nytt tar vid

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja mycket kan hända på ett år 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma