Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon till en ny vecka med nya möjligheter, studiedag för mig så näsan i böckerna kommer det bli och skriva en del så mitt arbete kan bli klart så jag får lämna in det och sen bara njuta av lediga dagar innan allt jobb ska börja med de nya kunskaperna.
Skola för barnen och det är inte långt kvar nu innan deras jullov börjar. Och det ska bli skönt för dem att få njuta lite av sin ledighet under julen och jag hoppas jag med kan få vara lite ledig men ja vi får se vad som händer.

Snart dags att väcka barn och se dagens avsnitt av adventskalendern, vad tycker ni om den? Jag har börjat gilla den och även de här hemma tycker den är bra så ja vi myser ner oss och kikar lite på den innan vi äter frukost och börjar dagen lite smått.
Älskar att få göra detta med barnen och har alltid gjort det så ja många adventskalendrar har det blivit genom åren och denna är nog en av de bättre kan jag tycka. Men ja det är min åsikt.

Nej nu är det dags att börja dagen lite smått och sen se vad mer dagen har att erbjuda.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir skönt när du kommer att vara färdig. Ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är då det nya äventyret börjar 😊 att få jobba med det jag utbildat mig till. Tack o du med får ha en trevlig dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Mina barn och barnbarn har bara gott att säga om årets kalender. Jag har sett två avsnitt när småfolket har varit hos oss

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja jag gillar den i år och även en av de äldre gillade det avsnitt den såg 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma