Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått en ny vecka och jag gör mig redo för min sista praktikvecka, med blandade känslor men ja det ska bli roligt att få bli klar så man kan börja jobba med de nya kunskaperna ordentligt sen.
Sen har vi ju adventsvecka också och jag ska fixa fram alla stjärnor och ljusstakar som ska stå och lysa nu under denna högtid och jag vet att vi alla längtar till "the big grand finale" julafton, och ja för min del är det skönt det är ett tag kvar så jag hinner köpa alla paket som ska köpas in samt alla annat som ska inhandlas och skapas till den perfekta julen. Eller ja så den blir perfekt för oss i alla fall.

Det ska bli intressant att se vad jag ska få se och lära mig denna vecka och jag hoppas det blir en kanonbra avslutning på en väldigt lärorik period och en ska jag "knyta ihop" säcken och redovisa allt jag fått uppleva och hunnit gjort.
Sen blir det nog lite mer mys och filmtittande med de bästa här hemma och planera lite mer vad för julgodis de vill ha till jul som vi ska göra och gömma undan så det finns till jul, och ja jag vet inte vem av oss som är mest förväntansfull jag eller barnen.

Men nu tänker jag börja dagen lite smått med att väcka barn och göra frukost åt de bästa.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
MariasVardag
MariasVardag,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir såå spännande och du är så värd ❤Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack snälla du ❤ ja det ska verkligen bli spännande 😊 Tack o du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det blir en intensiv vecka

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja men väldigt rolig 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma