Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått en ny vecka och med den nya möjligheter. Det blir vad du gör det till, tycker du att det är pest och pina med måndagar ja då kommer du alltid ha tråkiga och jobbiga måndagar. Men ser du dem som en ny möjlighet så är det så du kommer få uppleva dina måndagar och ja alla dagar om man känner så för dem.
För även jag kan vara trött när jag kommer upp och ha en lite mindre bra start på dagen MEN det är inte den som avgör om det blir en bra dag eller inte utan min inställning avgör om det blir en bra dag eller inte.

För min del är det praktik igen och det ska verkligen bli intressant och se vilka man möter och vilka fötter dem har. För går på till landstingets medicinska fotvård så finns det lite kriterier och bla så måste man ha diabetes och det ska finnas problem med fötter så som känselbortfall eller dålig cirkulation samt andra saker som behövs för att man ska få vård där.
Men det som jag märkt är att många skulle vilja komma lite oftare och ja jag vet också att fotvårdarna skulle önska dem kunde erbjuda tider lite oftare men det är deras riktlinjer som styr och har man mer problem så ja då får man komma oftare. Och det är skönt att se vilken skillnad det kan göra med en liten pratstund och lite ompyssling av fötterna för många och ja i dessa tider kan det faktiskt vara en av de få stunderna de har en kontakt med någon i verkliga livet. För många kanske handlar åt sina nära och kära men vågar inte träffa dem så ofta och ja då blir det ofrivillig isolering vilket många har svårt för och alla har inte vänner de kan ta en promenad med utan då blir oftast kontakten via telefon eller facetime och det är inte samma sak även om man får lite socialt umgänge på det sättet också.

Tror jag ska mysa ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag tycker inte om eller måndagar. Jag känner mig alltid jätte trött. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är många som gör då man fått vara ledig under helgen 🤗 Tack fina o du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma