Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått ny vecka med nya möjligheter och en ny vecka på min praktik börjar, även om jag fick lite sovmorgon idag och ja det blir en mjukstart på veckan. Vilket kan vara skönt ibland. Halva praktiktiden har gått och det känns lite skönt men samtidigt lite vemodigt för det är så otroligt roligt att vara där och lära mig allt jag får lära mig. Men samtidigt är det ju en förberedelse för det jobb jag vill göra sen i framtiden så jag ser fram emot varje dag jag får vara där och lära mig lite mer.
Ja själva fotvården sitter där och det är sår vården som behöver sitta lite mer också även om det inte är sånt man gör så mycket om när man har en egen klinik.. Men jobbar man på en vc eller sjukhus så ja då är det sånt man håller på med.

Ska verkligen bli intressant att se vad jag får uppleva denna vecka och det var lite synd att jag inte fick se en speciell fot förra veckan för det är sånt man läser om men sällan sett och ja på sjukhus ser man sånt men sällan på en privat klinik.
Men nog om det nu, det är mörkt ute och det är så härligt dessa mornar när jag får sitta här och uppleva när dagen börjar gry lite och ja idag är det inget undantag och jag är tacksam för min sovmorgon för då får jag uppleva den när vi äter frukost och det är ibland såna färger så man kan tappa andan för det är så vackert. Så ja det får jag hoppas det blir idag med en färgrik och vacker morgon.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att väcka barnen och börja dagen lite smått.
Ha en fantastisk dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och jag ska kliva upp nu och ta tag i dagen. Ha en fin måndag
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon Sandra tackar o du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en fin dag på jobbet
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack o du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma