Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja idag var det lite segt att kliva upp men lite kaffe och dagens pepptalk får mig att piggna till lite och njuta lite av min morgon och inse att jag kan förändra så mycket mer än jag tror genom att förändra mitt sätt att tänka. För vi tänker oftast inte på vad vi säger till oss själva MEN vi lyssnar alltid även om vi inte alltid är medveten om det. Och det vi säger till oss själva är kanske inte alltid så snällt. Vi blir upplärda av våra föräldrar hur vi ska tänka och vad vi ska tycka om mycket, på samma sött som dem vart av sina föräldrar och så vidare. Jo jag vet att vi skapar vår egna värld när vi flyttar hemifrån MEN vi har ändå det vi lärt oss under våra första år med oss och vi är mer lik våra föräldrar än vi tror eller ens vill. För även om vi lever på ett helt annat sätt så gör vi mycket och resonerar om mycket på samma sätt som våra föräldrar och deras föräldrar.

Jag är tacksam över det jag lärt mig för det har ändå gjort att jag gjort den resa genom mitt liv så som jag gjort och det har skapat mig till den jag är idag och det är en kvinna jag är stolt över och jag är nöjd med mig själv och vet att jag har förmågan att själv bli den jag vill bli oavsett vad andra tycker och tänker om mig. Oavsett vad jag tvingas gå igenom så kliver jag ut på andra sidan som en nyare och förbättrad version av mig själv som är starkare än någonsin och som kan klara det jag vill. Och ja det är en härlig känsla när man kommer till den insikten och att arbeta med sin själv är något jag uppmuntrar andra att göra om dem är vilse i sina liv. Min resa har varit väldigt lång men jag börjar se ljuset i min tunnel och se hur mina pusselbitar börjar falla på plats och det är en enormt skön känsla.

Myser ner mig en stund till och lyssnar lite till innan det är dags att väcka upp barnen så vi kan börja vår dag lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Livet är en ständig skola om sin egen utveckling
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en fin dag, jag hade också svårt att kliva upp.
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack fina 😊 Ja det är svårt när jag jobbar kväll då jag tycker det kan va svårt att komma ner lite i varv efter ett jobbpass 😊 Du får också ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
JoannaO
JoannaO,
Bra inlägg 🙏🏻
nouw.com/joannao
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,