Ny vecka med nya möjligheter.

God morgon ja då har vi kommit till måndag och en helt ny vecka ligger framför oss, jag har min första föreläsning idag och det kommer kännas i kroppen sen att man suttit i två timmar och lyssnat för nu har man vant sig vid kortare stunder och att man kan pausa det när man behöver resa på sig men ja jag får väl ställa mig upp och göra lite stretchövningar när det börjar kännas i kroppen. Men det ska verkligen bli roligt att få se alla igen.

Har inget inplanerat idag mer än föreläsningen och det känns kanonskönt, jag hoppas på fint väder så vi kanske kan hålla på lite ute. Ska se om min minsta vill plocka lite röda vinbär så vi kan baka lite muffins med dem i för det vet jag dem gillar. Även krusbären ska plockas och tas in men där är jag lite osäker på vad vi ska göra med dem mer än att bara äta. Har ni några förslag?
Skulle vilja få tag i lite svarta vinbär med och funderar på att köpa en bärbuske och plantera och kanske lite hallon med men hallon får vänta lite tills vi har röjt ett område dem låtit växa igen så där kommer jag röja nästa vår och sen kanske köpa någon pallkrage och fixa lite odlingar. Ja vi får se jag har så mycket jag skulle vilja göra på tomten men vi får se vad vi kan hitta på för roligt.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till och njuta av mitt morgonkaffe innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Önskar dig en fin vecka 💗
nouw.com/yasminegill
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o jag önskar dig detsamma 💗
nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Hoppas att 1a föreläsningen gick bra 🌺
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack ja den va intressant ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma