Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått en ny vecka med nya möjligheter och jag vaknade väldigt tidigt idag, men ja jag får vila lite under dagen så jag orkar. Barnen sover och jag njuter som vanligt av mitt morgonkaffe. Det blåser en del ute men det verkar vara uppehåll just nu i alla fall och det ser ut som solen kanske kan leta sig fram lite bland molnen. Ja vi får väl vänta och se vad dagen har att bjuda på.
Men lite målning kanske vi kan få till idag och jag ska börja kika på lite mattor som jag kanske vill ha i vardagsrummet. Även dottern ska få en ny matta till sitt rum om hon vill ha den jag kikat på. Men ja vi får väl se om hon gillar den eller inte först.

Har inget inplanerat idag mer än att måla och kanske tvätta lite så det där tvättberget inte blir för stort men jag ska börja kika på en torktumlare med för såna här regniga och gråa dagar tar det tid innan tvätten blir torr och det kommer en vinter med så ja en torktumlare står på min önskelista över saker som jag vill investera i. Och det kanske finns fler saker men som man inte riktigt vet än men ja det kommer man på vart eftersom och jag ska prata lite med vår hyresvärd om en pool, vart vi kan ställa den och sen lite annat också. Ska även fixa lite fler nycklar så vi alla kan få varsin och ja lilla fröken börjar bli stor hon med och vill ha egen nyckel så det ska vi väl ordna så småningom.

Men nog om det nu myser jag ner mig i soffan en stund medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan göra en gofrukost.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det händer till mig mycket ofta när jag är på semester. Jag hoppas att du få vila lite senare. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack ja det är lite retligr att vakna tidigt när man får sova längre 😊 Tackar o du med får ha en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Sånt är livet ibland sover man lite längre och ibland lite kortare. En torktumlare är en bra investering. jag använder min till handdukar, lakarn till stryktorrt, underkläder och strumpor. Skönt att bli av med tvätten
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja livet går upp o ibland ner och så är det med sömnen också 😊 Ja det är skönt när den är borta.
nouw.com/positiv5barnsmamma