Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått måndag och en ny vecka igen och jag gillar verkligen måndagar då det är som en ny start och man vet inte riktigt vad som ska hända men man är nyfiken på vad det kan vara och hur det ska bli.
Den känslan gillar jag och har den nästan varje måndag och ja man kan ha det så varje dag kanske också att varje dag är som en ny start... Allt beror ju på hur man ser det.
Ja en ny vecka och jag har lite inplanerat även om det som var inplanerat idag blir inställt av olika anledningar men ja då får vi göra annat istället. Solen leker lite tittut bland molnen så vi får se hur vädret blir idag men det såg inte ut som det skulle komma något regn här idag men ja man vet ju aldrig och jag gillar regn och jag tror naturen behöver det efter all sol som varit.

Idag blir det en lugn hemmadag med bara lite småpyssel och sen njuta av dagen och kanske få undan lite mer saker och sen mejla flyttfirman och boka en dag då dem kanske vill hämta kartongerna som är tomma. För dem tar en stooor plats nu och det vore skönt om dem kunde försvinna och sen har vi all återvinning kvar men det skulle vi ta lite längre fram bestämde jag med killen som jag bokar för sånt. Det är skönt att ha såna saker inplanerade nu under semestern och sen få ordning i hemmet är nog ett evighetsprojekt men vi tar en sak i taget och det kommer nog bli bra när vi får dem möbler vi vill ha och vi får i ordning på vårat hem så som vi vill ha.
Det kommer ta tid men ja jag får nog ha lite tålamod så kommer det lösa sig på bästa sätt.

Nu myser jag ner mig i soffan en stund medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan göra lite gofrukost innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ha en fin start på veckan
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack Bettan du får också ha en fin start på veckan
nouw.com/positiv5barnsmamma