Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon till en ny vecka med nya möjligheter, älskar verkligen en ny vecka då man kan få avslut på den gamla och reflektera över vad som varit bra och mindre bra med den veckan, vilket jag oftast gör på söndagen. Och det är en skön känsla att få börja nya veckan med nya oskrivna blad redo att fyllas med allt vad jag önskar och vill, ja nästan i alla fall. Även om det är lite måsten även denna vecka så ser jag fram emot den och ska försöka se om jag kan boka in lite hjälp med att forsla iväg sånt jag inte vill ha kvar och ja det finns en del sånt och jag misstänker det kommer bli mer när jag väl börjar riva bland allt i garderober och förråd.

Får se vad dagen har att erbjuda, lite vet jag om och ja jag misstänker att det kommer bli lite annat också. Alltid lika spännande och denna vecka har jag fullt i min agenda så det är väl bara börja dagen lite smått och ja dagens första kopp kaffe står bredvid mig och snart är det dags att väcka barn så vi kan äta lite frukost innan vi ska iväg och det är skola för dem alla och jag är lite imponerad av sonen som kollat olika praktikplatser och nu ev fått napp på en enda nackdelen är väl att det är en bit härifrån men ja det kommer nog lösa sig. Den enda som kommer ha problem med det är nog jag. Men det är så när barnen börjar bli stora och som mamma hänger man inte alltid med när barnen blir självständiga mer och mer. Men det är så livet är och ja jag minns hur det var med dem två äldre och vår resa genom deras tonårsperiod. Så även om jag inte hängt med riktigt så är det nog bara att gilla läget och hoppas man gjort rätt från början så dem har bra värderingar och en sund inställning till livet.

Nej börjar bli dags att väcka barn snart men först myser jag ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag tycker om en ny vecka för att jag känner att tiden går fort så man åka till semester och för Dr en ny vecka är det alltid spännande. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är alltid spännande med en nystart 😊 Tack o du med får ha en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En förälders lott att följa med livets utveckling
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen.
nouw.com/positiv5barnsmamma
KatrinMarlene
KatrinMarlene,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,