Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ny vecka med nya möjligheter och jag njuter av dagens första kopp kaffe innan det är dags att väcka barnen och börja dagen lite smått. Ja en helt ny vecka att få lära sig intressanta saker ligger framför oss och jag börjar v 2 på min praktik och jag vet exakt vilken stol jag vill ha om jag ska öppna en egen salong.
För denna stol dem har på min praktik är en sån som man kan hissa upp väldigt högt så jag även kan stå upp och jobba så det är skönt att kunna variera lite. Gjorde det i fredags och det var superskönt för både ben och rygg.

Barnen har fortfarande skola och ja även om dem skulle vilja vara hemma så är det ändå skönt för dem att få lite rutiner så länge det går och ja det är skönt för dem och även för mig. För så länge skolan är öppen så länge kan jag fortsätta med min praktik.
Och det är skönt då jag vill lära mig massor och finslipa min teknik så jag inte skär mig fler gånger. Och sen är det så roligt att träffa nya kunder och småprata med dem.

Myser ner mig i soffan en kort stund till innan det är dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag och var rädda om er kram kram


Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,
Skönt att få vakna upp i lugn och ro med en kopp kaffe🙏🏻 Vad roligt med praktik och att du trivs! hoppas att du får en fin vecka.☺️
nouw.com/mrsbuchet
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är superskönt och en bra start på dagen 😊 Tackar o du med får ha en fin dag 🙏😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma