Ny vecka med nya möjligheter.

​Godmorgon njuter av mitt adventskalender kaffe och känner mig lugn och lycklig. Är så tacksam över allt som händer i mitt liv just nu. 
Har en ledig dag som kommer tillbringas vid köksbordet med att slå in en massa julklappar och ja det ser jag fram emot lite och jag vet att barnen är väldigt nyfikna på vad dem olika paketen kan innehålla. Men det är ju det som är så spännande med julen och alla förväntningar som byggs upp. Älskar verkligen denna tid på året.

En ny vecka har börjat och min vecka kommer innehålla en del jobb men även en del studier men avslutas med en julmarknad och sen mys med alla mina troll så jag tror det kommer bli en riktigt bra vecka. Har några paket till som jag väntar på men dem kommer nog denna vecka sen så har jag köpt julklappar till alla mina barn så det känns skönt. Kommer bara bli lite småsaker som ska inhandlas sen så ja i år slipper jag ha den där stressen att springa iväg i sista stunden för att köpa julklapparna. Jag kan njuta av allt annat istället,

Och nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att väcka barnen så dem kan göra sig i ordning för skolan.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Trevlig måndag önskar jag dig
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o detsamma önskar jag dig.
nouw.com/positiv5barnsmamma