Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon njuter av lite gott kaffe medans jag väntar på att få börja dagen lite smått. Lite jobb står på min agenda idag och sen tar jag ledigt till nästa måndag och ja det ska bli skönt med lite längre ledighet även om det kommer kännas skönt. Sista veckan jag jobbar heltid då jag valt att gå ner i tid nu när jag ska studera och ja det är bara en vecka kvar sen drar det i gång lite smått och jag ser verkligen fram emot det, ska bli spännande.

Idag ska jag handla lite efter jobbet och sen hämta lilla E från fritids innan vi kommer hem och får mysa ner oss i soffan en stund och bara njuta av dagen. Ganska skönt att kunna göra det också, kanske vill trollungarna fika lite när vi kommer hem så ja jag får nog köpa hem lite gott fikabröd så det finns. Sånt har en tendens att ta slut hemma hos mig haha undrar varför?
Men ja jag har gottegrisar hemma så det är ju inte konstigt det går åt. Ja även jag är en gottegris men jag har svårt att äta vanligt fikabröd. Men det finns gott fikabröd även till mig som är glutenfritt hihi Får nog fixa lite frukost nu hihi

Snart dags att börja dagen lite smått men först lite mer kaffe,
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vad skönt med extra lediga dagar ❤Ha en fin dag!
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det ska bli skönt ❤ Tack o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma