Ny månad nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi kommit till första Augusti och hela Juli försvann fort och jag är nöjd med den månaden och allt vad vi gjorde.
Vet att Augusti innebär att vi alla ska tillbaka till skolan och rutinerna kommer åter med tidiga mornar med trötta ungar men det kommer gå över ganska fort för alla mina tre gillar skolan och när dem väl kommit ur sängen så brukar det bli lätt att få iväg dem.
Det ska bli skönt med rutiner igen men jag undrar vart tiden tagit vägen för lilla junior ska börja 9:an och stora E i 7:an... Och minstingen ska börja i 2:an.... När vart dem så stora?

Jag har en del planer för hösten och det ska bli så skönt att få börja skolan igen men samtidigt lite vemodigt då det är sista terminen för mig och sen är jag färdig... Sen börjar det riktiga då jag kommer få börja jobba med det jag har utbildat mig till och det ser jag verkligen fram emot. Då jag kommer slippa jobb på kvällar och helger. Kommer kunna njuta av lediga storhelger tillsammans med familjen och även helgerna, det kommer bli ovanligt men ändå så skönt.
Idag har vi inget inplanerat mer än en önskan om att få grilla lite och ja det hoppas jag vi kan lyckas med för det är ju så gott.

Tror jag myser ner mig en stund till i soffan innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ja du hur går det till plötsligt har åren gått och barnen stora
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja den frågan kommer nog upp en del gånger under deras uppväxt 😊💞
nouw.com/positiv5barnsmamma