Ny månad med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått en ny månad och jag har några veckors semester kvar så jag njuter för fullt och idag var det en grå morgon med lite regninslag men det gör inte mig något då jag har tänkt hålla på lite inne om nu kroppen vill samarbeta för det känns i kroppen idag att jag lekte lite igår med barnbarnen och även bar runt på dem lite. Men ja nu vill jag ha bort det som är kvar i vardagsrummet så vi kan börja dansa här inne jag och lilla fröken för det är något vi gillar.

En ny månad ja vad mer kommer denna månad innehålla, vi har inplanerat att kasta en del skräp men även att inhandla lite saker som vi vet vi vill ha. Nu har sonen bestämt sig hur han vill ha sitt rum lite och ja det kommer nog bli bra när vi får hit dem sakerna han vill ha.
Även om jag inte riktigt bestämt mig för vilket skrivbord jag vill ha så när jag hittar det jag vill ha så tror jag att det kommer bli bra.
Ska se om jag kan få dem äldre barnen att hjälpa mig lite med att bära kartongerna och sen städa lite så vi kan lägga ut mattan och börja dansa sen hihi

Men först myser jag ner mig i soffan och väntar på att barnen ska vakna så vi kan ta en gofrukost och sen lite smått börja dagen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon Önskar dig en fin semester dag 😍
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Lotta tackar o du med får ha en fin dag 😍
nouw.com/positiv5barnsmamma