Ny månad med nya möjligheter.

Ny månad har vi hunnit få och juli var en månad då jag fick en hel del vila och ja det behövdes efter en vår med mycket som hänt både positiva och en del negativa men även en hel del födelsedagar som vi firade. Så en hel del gott i matväg har det blivit förra månaden men ändå syns det inte på vågen så jag är glad. Började jobba igen efter ledighet och jag hann komma in i rutinerna igen även om alla barnen varit lediga. Så nu börjar vi denna nya månad med helt orörda blad som ligger redo att fyllas med allt vad vi vill ha i vårat liv.
Jag har en del inplanerat men ändå kommer det finnas plats för spontana saker. Så jag välkomnar Augusti med öppna armar och ser fram emot vad som ska komma.

Dagen har bestått av en hel del spelande och jag tror barnen är nöjda. Dem ville spela ännu mer men ja jag tycker det är dags att sova snart så det fick bli ett avslut och sen kan vi spela lite imorgon. Jag är ganska nöjd med dagen.
Fick lite handlat efter mötet som vart ganska bra och jag tror det kommer bli kanonbra i slutänden och lite tips fick jag så dem ska jag ta till mig och följa. Hämtade hem paket men lite besviken vart jag på ena paret skor som jag fick hem dem klämde lite uppepå så ja dem får skickas tillbaka, men spelet vart populärt så det har vi invigt och spelat en del i dag.

Men nu är jag trött och tänker byta ut soffan mot sängen så jag orkar med min dejt med tvättstugan i morgon bitti.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer