Nu har jag tagit långhelg och ska njuta av ledighet igen.

Så nu har jag gjort sista passet på jobbet för denna vecka, så nu kan jag njuta av ledigt och jag ska bara njuta har jag tänkt.
Idag fick jag baka lite på jobbet och ja det var inspirerande så nu har jag tänkt jag ska baka lite när jag är ledig eftersom äpplena börjar bli lite gamla och nej barnen äter dem tydligen inte nu när dem finns men tar dem slut så ja då tjatar dem haha det är väl typiskt.
Ska passa på och göra en rabarberkladdkaka som är glutenfri med så även jag kan få lite go fika, men vi får se om vi gör det i morgon eller senare i veckan.

Ja mitten på veckan och jag är nöjd med det jag hunnit gjort redan och ser fram emot resten av veckan och hoppas det kommer bli lite sol och kanske varmt så vi kan njuta lite av det med. För även om jag gillar att lyssna på regnet så gillar jag att njuta av solen med.
Ska försöka hinna plocka lite vinbär och krusbär med och kanske ta sig ut en sväng till skogen och plocka lite blåbär för det är ju så gott att ha i både paj och kaka. Och jag ska försöka få tag i lite svartvinbär så jag kan göra både saft, paj och lite gelè för det är ju så gott. Ja vi får se när vi ska göra det men jag hoppas snart.

Tror jag ska mysa ner mig en stund till i soffan innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,