Notering till mig själv: Världen är din.

Note to self:
Nobody is worth stressing over.
Move on.
It's ok to leave people behind.
Go find yourself.
The world is yours.
Life goes on.

Notering till mig själv:
Inte någon är värd att stressa över.
Gå vidare.
Det är ok att lämna folk bakom sig.
Gå och hitta dig själv.
Världen är din.
Livet går vidare.

Ja det är en bra notering men så svår att komma ihåg ibland.
För ingen är värd att stressa upp sig över, och då menar jag ingen. Om någon gör dig stressad, fråga varför blir du stressad av den personen? Har den krav på dig som du känner du inte kan uppnå? Ja men strunt i dem var dig själv.
GÅ vidare. Inte så lätt alla gånger men så värt det.
Det är ok att lämna folk bakom sig, ja om dem inte känns rätt i ditt liv så lämna dem oavsett vilken relation ni har, för det kanske är som så att dem kritiserar dig hela tiden och kanske även trycker ner dig. Ja då ska du resa på dig och gå, för du förtjänar bättre.

Gå och hitta sig själv. Ingen lätt uppgift för du måste först veta VEM du är och vad du ska leta efter.
Världen är din. Ja den är där för dig att upptäcka och den innehåller allt möjligt magiskt som är ditt om du vill upptäcka det.
Livet går vidare. Ja även om det känns som det kan ta slut när man ska lämna någon men det går vidare och det kommer en dag då man inser att det var det bästa beslutet någonsin när du bestämde dig för att lämna någon bakom dig.

Vi har alla olika vägar att gå och vem vi har kvar och vem vi lämnar är något vi alla kommer gå igenom men livet slutar inte och världen slutar inte snurra bara för du lämnar någon eller någon lämnar dig. Livet och världen fortsätter ändå så ta på dig dem där glasögonen så du ser alla magiska saker som händer i världen runt dig.

Gillar

Kommentarer