Nöjda barn ger en nöjd mamma så nu avslutar jag dagen med lite tv och soffhäng.

Vilken dag, snöblandat och hagel med lite blandning av regn, ja vädret var verkligen skiftande. Men jag fick njuta av värme inne och dagen gick väldigt fort sen fick jag sluta lite tidigare och kunde hämta lilla fröken lite tidigare och sen gick hon "bananas" och skulle se ALLT vi hade köpt med oss hem. Och det vart en hel del och hon vart väldigt glad över kläderna vi valt till henne och även sakerna vi köpte så my little ponny hästen har hon lekt med och även "glassbaren" från "Play doh" som hon ville ha.

Nöjd och glad så fick hon göra maten till sig och sina syskon och jag tror den vart uppskattad och hon vart nöjd över det med. Och pizzan gick åt så den var nog god, min orkade jag knappt hälften av men det passar bra så jag fick matlåda till imorgon. Vart så glad när jag såg att den glutenfria pizzakitten var extrapris på förra veckan. Och den är riktigt god men väldigt mättande.

Nöjd och mätt så har jag myst ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer