Nöjd och glad även om vi var trötta efter allt mys och bus med barnbarnen.

Ja idag fick vi sluta lite tidigare på praktiken då det vart en del avbokningar men jag fick ändå göra en del kunder och det är lika roligt varje gång. Och idag fick jag lära mig något nytt så jag frågade om jag kunde få ta kort och visa min lärare och klasskamrater när jag ska redovisa min praktiktid och kunden var så snäll och lät mig ta kort.
Sen fick jag mysa och busa lite med barnbarnen medans föräldrarna gick iväg på något själva och ja det gick ganska bra tills barnen började tröttna på mormor och ville ha mamma/pappa istället. Men ja föräldrarna var nöjda och då var jag det med. Vart mycket mys och ännu mer bus så jag vet inte vem som var tröttast dem eller jag hihi

Lite handling och sen hem och beställa lite mat så alla vart nöjda och ja jag tror dem vart det för dem åt med god aptit med glatt småprat. Även om det vart sent med maten så var vi ändå vid gott humör och det är ju huvudsaken.
Imorgon har jag sovmorgon eller ja jag börjar lite senare i alla fall så det blir en mys morgon med alla kidzen och det är ju inte ofta det händer men en gång i veckan har jag fått den möjligheten så jag är nöjd och glad.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag förstår att du är nöjd om föräldrarna var nöjda! 😃
nouw.com/jenniferofhbg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är härligt när man kan hjälpa till och att få mysa o busa med barnbarn är både roligt o jobbigt 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma