Nöjd med dagen myser jag ner mig i soffan.

Ja dagen gick fort i dag med och nu är det kväll redan. Ska det fortsätta så här så kommer vi ha sommar fortare än vi tror.
Men ja denna vecka har fortfarande några dagar kvar och mycket är kvar som ska hända. Idag har det varit praktik och det är lika spännande varje gång jag kliver in där på kliniken och får använda verktygen och sen så tror jag att alla säger deras fötter är dem värsta men dem som var i dag var väldigt lite problem med men ändå är jag tacksam över att ha fått se dem också och kunnat hjälpa dem få känna sig lite lättare och mindre ont.

Har även varit iväg på möte och det var skönt att få göra ett avslutande möte med skolan även om dottern inte ville följa med. Sen får vi se hur hösten och nya årskursen blir och även nya skolan. Men hon är jätteglad över att flytta upp en årskurs även om jag inte gillar hennes val av skola så har jag accepterat den och tycker att hon ska få välja. Sen finns ju möjligheten att byta även senare om hon skulle vilja det. Huvudsaken är ju att det blir så bra som möjligt för henne som det kan bli.

Nej nu myser jag ner mig i soffan en stund till innan det är dag satt byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

PerAsperaAdAstra
PerAsperaAdAstra,