Nöjd med dagen myser jag ner mig i soffan en stund.

Känns i kroppen att man varit igång nästan hela dagen och ja det ska bli skönt att få sova lite sen. Vart lite jobb och sen så hämtade vi lite skräp i lägenheten så det blir enklare att städa ur sen i morgon det som är kvar. Har även förberett för morgondagen då barnen ska fira mig på morsdag. Har alltid blandade känslor med denna dag men dem brukar passera ganska fort och jag firar dem mammor i min närhet som jag vet behöver få en påminnelse att dem gör ett bra jobb ibland. Men det får jag ta imorgon.

Inte varit på jobbet på ett tag så det var lite roligt att vara tillbaka och nu kommer det inte bli så mycket annat än jobb och plugg för min del ja förutom att få packa upp allt som bara stått nu när jag haft fullt upp denna vecka. Men jag tar en dag i taget så kommer det vara slut snart och nu när jag har nya bokhyllan så kommer det finnas mycket utrymme till alla mina prydnadssaker.
Ska bli så roligt att få skapa detta hus till ett hem för mig och barnen. Mina växter verkar trivas väldigt bra och minsta dottern längtar tills hennes möbler kommer så hon kan få möblers så som hon vill och igår så köpte hon lite kuddar och en pall som hon ville ha och ja det kommer nog komma in fler kuddar där om jag känner henne rätt.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer