Nöjd med dagen.

Ja idag vart det en lång dag MEN jag är jättenöjd och har hunnit träffa en hel del intressanta människor och ja det är verkligen jätteroligt att få hjälpa dessa människor att få gå därifrån med lite bättre och lite mer ompysslade fötter.
Lilla E var lite spänd nu ikväll men lyckades ändå somna ganska skapligt så jag hinner fixa i ordning lite inför morgondagen då vi ska alla gå upp tidigt och sjunga för henne och ge henne lite paket. Men jag har sagt till henne att hon får inte alla direkt på morgonen utan några paket får hon på morgonen och resten på kvällen. För det finns en risk att vi kommer sent om hon ska öppna alla och sen finns risken att hon vill testa en del av dem hihi

Men det får vänta till kvällen och ja det kommer nog bli superroligt att se hur hon reagerar när hon får öppna alla paket. För i år har jag verkligen hittat dem perfekta presenterna till henne. Det blir ju bara svårare och svårare ju äldre barnen blir att hitta dem där perfekta presenterna och ja det är samma sak vid jul men det får nog lösa sig på något sätt för när julen kommer så brukar ungarna bli nöjda med det de får så ja på något sätt får jag nog till det.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer