Njutit hela dagen.

Ja i dag har jag verkligen njutit av dagen och dejten med tvättstugan höll på lite längre än jag trott men vad spelar det för roll när man hinner få bort allt i tvättkorgarna. Sen fick vi besök av äldsta dottern med två av sina barn, alltid mysigt att få gosa lite med barnbarnen.
Har gjort klart och skickat in min uppgift så nu är det bara att vänta på att den ska bli godkänd så man kan släppa det sen och börja fundera på hur man ska redovisa sin praktik. Men ja det är några veckor kvar tills dess.

Sen har vi hunnit måla lite och laga lite mat som vart så där supergod som det kan bli ibland. Och ja jag är supernöjd med dagen och även om vi valde att ha en pyjamas dag så fick jag ändå njuta lite av den underbara solen och den har verkligen värmt skönt i dag.
Så imorgon ska vi ta på oss vanliga kläder och kliva ut genom dörren lite för jag behöver handla lite och sen har jag lovat dottern att passa dem små en stund så hon med får göra klart sina uppgifter som hon ska skriva och sen lämna in.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer