Njutit av en riktig slappardag.

Idag har vi haft en slappardag och det tycker jag vi förtjänade efter veckan som varit. Och vilken vecka vi haft, hunnit gjort massor och jag är supernöjd. Jag vet att lilla E är supernöjd med sin vecka också av olika anledningar, ja dem andra två är nöjda dem med över veckan som varit och alla minnen dem hunnit skapa. Det är så roligt att lyssna på dem när dem berättar vad dem varit med om och ja vi försöker ha såna tillfällen flera gånger i veckan där dem får berätta vad dem vill och oftast så är det saker dem gjort som dem berättar om och som dem vet kommer bli fina minnen när det är mörkt och kallt ute.

Ny vecka väntar runt hörnet men även denna månad kommer avslutas och det har hänt mycket denna månad och jag ser verkligen fram emot nästa månad då vi har en massa saker som kommer hända. Men först ska denna månad avslutas och jag kommer reflektera över den imorgon. Just nu så är jag nöjd över denna vecka och det är så roligt för det händer så mycket i mitt liv just nu och ja det kommer påverka min framtid och det är så spännande.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer