Njutit av en myshelg med mina nära och kära.

Ja denna dag gick i en flygande fläng och jag har verkligen njutit av min lediga helg. Nu har vi inte hunnit sätta upp belysningen men nja det finns fler helger att göra det på och vi valde att bara vara inne och njuta av det helgen gav oss och även om vi var ute lite kortare stunder så var det verkligen skönt och behövligt att få ta dagarna som dem kom. Minsta barnbarnet åkte hem ganska tidigt och ja jag fick hem årets adventskalender så nu har jag förberett lite men inget mer än så för chokladkalender köper jag inte förrän veckan innan den ska börjas öppnas för det finns lite godisråttor här hemma som kan ha lite svårt att hålla fingrarna i styr annars.

Ja denna första dag i november vart väldigt lugn och skön och vi har inte gjort så mycket mer än fikat, ätit och tagit reda på rentvätten förutom lite film och serie mys tillsammans och det kan vara riktigt skönt det med. Förberett lite inför veckan i form av matlådor och rena kläder för veckan ligger i skåpet men insåg att lilla E behöver fylla på med fler strumpor för jag vet inte om ungen äter strumpor eller vart de tar vägen för nu var det inte många, även om vi tvättat allt i dag, i hennes strumplåda. Så ja en tur till en klädaffär får det bli snart så vi kan inhandla lite strumpor åt henne.

Men nu tänker jag avsluta denna dag och vecka med lite soffhäng och tvmys innan det är dags att byta ut det mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Bilderna nedan är tjejernas pumpor som fick lysa fint i går och ja den ena åkte i soporna idag då fåglarna inte kunde låta bli den :)

Gillar

Kommentarer