Njutit av en härlig dag.

Vilken härlig dag det vart och ja man ska nog vara lite försiktig med vad man önskar sig... Ibland kommer det fort det man vill ha och ja ibland tar det lite längre tid men det löser sig alltid till det bästa. Trevliga kunder som är väldigt mötesgående när det blivit fel i bokningssystemet och ja ibland kan även den bästa göra fel (idag var det inte jag) men det går ju alltid att ordna till. Sen att få konsultera en människa med värk i fötterna är härligt och otroligt givande när personen tackar så mycket och nästan vill krama om en för att den efter våran pratstund inser vad problemet är och hur enkelt det kan rättas till. Den känslan är helt underbar och väldigt roligt att kunna hjälpa till.

Krama om stora dottern lite innan hon åkte iväg på lite egna äventyr och sen hem och mysa med min lilla och hoppas att hon slutar växa snart eller att man kan stanna tiden så hon inte blir så stor så hon med ska ut på äventyr titt som tätt, hihi men det är ju så livet är och ja de kommer ju tillbaka men måste tiden gå så fort? Eller är det att jag inte hinner med längre.... Ja det tål ju att tänkas på för inte är det väl som så att jag börjar bli gammal haha nääää knappast jag är ju bara 27... Eller var det 35+ Hmmm ja något åt det hållet eller vem orkar hålla räkningen hihi

Myser ner mig en stund till bredvid lilla E innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar