Njutit av det varma vädret och sen fika lite utomhus.

Vart en lång dag men ja den vart bra och det vart ett bättre möte än jag tänkt mig så det är skönt. Fick veta en hel del info om vad som kan komma i framtiden så det känns skönt. Vi fick lite hopp i alla fall och det kan behövas ibland.
Sen hem och ja jag trodde jag skulle hämta lilla E men nja hon ville vara kvar och gå på teaterlek så det var bara att gå hem igen och sen njuta av det fina vädret en liten stund innan jag fick hämta henne.
Och då fick jag sällskap av äldsta dottern och hennes barn och det är ju alltid trevligt, sen bjöd lilla E dem på lite fika ute i det vackra vädret. Så jag tror det var nöjda barn som gick hem.

Jag har ändrat lite av min planering inför hösten och ja det känns faktiskt riktigt bra. Så nu är det bara att se tiden an om det går i lås eller inte. Men jag tror det kommer bli bra oavsett.
Imorgon har tjejerna studiedag så dem är lediga med mig och ja det är skönt att kunna få unna sig den lyxen och att få ge tjejerna den extra dagen ledig.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Även här var det en härlig sensommardag
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det var en härlig dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma