Njutit av det härliga vädret under dagen.

Den där solen som lekte kurragömma i morse kom fram och värmde oss enormt mycket sen under dagen och även om det blåste vid vissa tillfällen under dagen så var det väldigt varma vindar som kom. Men nu under kvällen har vi fått lite regn och det behövs och ja det skulle behöva komma ännu mer men vi får väl se om det gör det eller inte.
Haft en bra dag och hunnit med allt jag tänkt mig och lite till så det är skönt. Tar helg redan nu så det är skönt även om barnen har skola i två dagar till så hinner jag göra lite här hemma. Ska börja kolla efter en Ipad eller platta som jag kan ha och läsa studieböckerna på, då en del material är i eboksformat. Har ni någon ni använder och varför är den bra tycker ni?

Har hunnit vara ute en del och gått lite och ja jag kan säga det var väldigt varmt men när det började blåsa lite så var det enormt skönt ute. Och jag hade nog kunnat gå lite till om inte väskan vart så fylld av sakerna jag handlade innan nätverksträffen som jag var med på idag. Den var väldigt intressant och det kommer bli en rolig resa att få följa lite av deras jobb och jämföra lite med det vi gör hos oss.
Kommer bli en spännande höst.

Nu tänker jag snart byta ut soffan mot sängen och kika lite på ett avsnitt innan det är dags att sova.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Det var skönt med lite sol under dagen 😊
nouw.com/evelinarou
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja o dem varma vindarna va underbara 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma