Njutit av dagen och lyssnat på föreläsningar medans barnen lekt och varit upptagna på sina håll.

Ja dagen har varit lite annorlunda men vi har gjort rabarberkräm och den vart riktigt god sen har vi bara njutit av dagen. Lilla fröken har lekt med kompisar och stora E har varit iväg på sitt håll och ja sonen är också iväg på sitt håll. Så jag har passat på att kika lite på datorn och jag gillar ju föreläsningar så det har jag hunnit lyssna på en del och det finns mycket bra där ute om man vet vad man ska leta efter. Oftast så trillar man in på sånt man är intresserad av någon anledning och idag handlade den om tankens kraft och att vi kan styra våra tankar till en viss del eller egentligen till en ganska stor del.

Det var väldigt intressant och ja lite sånt som jag tycker är intressant och som jag gärna försöker lära mig lite mer om.
Håller på och läser en bok av Pam Grout som heter "En kurs i mirakler avkodad" och är en enklare version av den stora En Kurs I Mirakler som är en ganska stor och tjock bok som är rejält jobbig att läsa (tro mig jaga har försökt) men denna är lite enklare och passar mig samtidigt så är jag med i en grupp där vi alla började läsa den samtidigt och sen pratar vi om våra reflektioner i gruppen och ja den handlar mycket om att vi kan skapa våra liv genom att förändra våra tankar. För enligt orginalboken så är vi programmerade av dem vuxna vi växte upp med och många av våra inställningar till saker och ting men även till människor har dem format även om vi kanske skapat en del insikter själv så sånt vi fick lära oss som barn sitter där inne och nej det är inget vi tänker på och det är inte alltid vi "hör" vad vi tänker... Men det är en bok jag verkligen gillar och den handlar mycket om sånt jag funderat på och ja den passar mig.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och fortsätta njuta av kvällen lite innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

moaelins
moaelins,
❤️❤️❤️
nouw.com/moaelins