Njutit av dagen.

Dagen har gått i flygande fläng och ja det vart en del godis gjort så nu finns det två sorters fudge, 3 sorters kola samt knäck med mandel, med polkagrisar och en naturell så ja jag tror vi kommer klara oss till jul men ja kola ska jag göra en sats till av två sorters samt en av sorterna fudge så det verkligen räcker till jul. Men knäck får räcka för nu är det massor, och ja ischoklad har jag fuskat med och köpt färdigt så nu får det räcka så sen ska det inhandlas lite skumtomtar så det med finns till jul.

Har verkligen njutit av dagen och det är verkligen skönt att kunna ha förmånen att välja när man vill vara ledig och ja nu när barnen har jullov så är det härligt med lite ledighet tillsammans. Och ja barnen har verkligen gillat godismakeriet idag eller rättare sagt alla sorters provsmakning gillade de och vill nog ha mer än bara ett provsmak så jag har lovat att dem ska få smaka lite mer imorgon.

Men nu myser jag ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Nu är det en helt ny dag

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,