Njutit av både sol och blåst.

Solen har verkligen visat sig i dag men när vi var ute och gick så lekte den lite tittut bland molnen och när den sken så var det riktigt skönt men när den gömde sig så vart det lite kallt, men ja jag överlevde och behöll tröjan på hela tiden.
Men sen tror jag den har strålat näst intill hela dagen och ja vi har hunnit måla lite och även haft några diskussioner.
Så jag antar det varit en bra dag och jag vet att lilltjejen är nöjd och även om hon inte tycker det är dags att sova så har hon fått lagt sig då vi ska upp tidigt i morgon och iväg.

Hoppas det blir en fin dag i morgon då jag har en del inplanerat på jobbet och ja det ska bli intressant att se hur det kommer bli. Fick ett mail i fredags om att jag var tvungen att komplettera min ena ansökan till utbildning så jag hoppas dem är nöjda med det jag skickade in eftersom det skulle vara inne senast i går så hade jag inte så mycket tid på mig. Men ja jag hoppas det duger annars får dem höra av sig igen.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags för mig med att sova så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer