Njutit av allt regn inomhus.

Idag är jag glad och tacksam över att jag har möjlighet att jobba inomhus och ja särskilt när det står som spön i backen, nej jag klagar inte för naturen behöver allt regn som kommer. Men jag behöver inte växa mer så ja jag tyckte det var skönt att ha möjlighet att sitta inne och titta på när det regnade. Nu är inte alla lika lyckosamma som jag och ja jag hade nog överlevt om jag varit tvungen att gå ut också.

Hämtade en liten tjej med magvärk och ja jag vet inte om det var sympatismärtor då hennes kompis vart hämtad av sin mamma tidigare eller om det är något på gång, för när vi kom hem så märktes ingen magvärk. Men ja det visar sig i morgon.
Sonen däremot har inte varit i toppform så det är ju bra han har studiedag i morgon och får vila sig lite så han blir piggare.
Det är inte roligt att se barnen hängiga eller må dåligt så ja jag får väl pyssla om dem lite så dem blir piggare och orkar vara lediga.

Tror jag ska byta ut soffan mot sängen och lyssna lite på ljudboken innan det är dags att sova så man orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer