Njuter för fullt av livet och allt som händer i det.

Godmorgon idag ville jag bara stänga av klockan och fortsätta sova lite till hihi inte lätt när man blir väckt mitt i en härlig dröm. Men jaja det är en dröm och även om den var mysig så njuter jag för fullt av livet och allt som händer i det just nu.
Jobb står på min agenda idag och jag ser fram emot den och tycker det ska bli spännande att se vilka jag får möta idag och vad jag kan göra för att hjälpa de. Sen får det bli en mysig kväll i soffan med tända ljus och fortsätta läsa lite. Ska även försöka få lilla E att läsa lite, även om det "bara" blir läsläxan.

Sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på, ska i alla fall prova lite skor och se vilken av de som jag vill ha i vinter sen för det närmar sig med den lite kyligare årstiden. Och det är dags att se över både skor och kläder till barnen. Eller ja den minsta får jag ju fortfarande handla åt men de äldre handlar ju själva. Och skor behöver hon ju alltid så det behöver vi se över vad vi ska inhandla och sen kolla när vi ska göra det. Brukar lösa sig så småningom och ja kanske dags att planera in en resa till Sparreholm så vi kan handla lite kläder och lite annat. Ja det tål att tänkas på.

Nu myser jag ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer