Njuter av morgonkaffet och funderar lite.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och funderar lite på livet och allt vi blir matade med under hela vårat liv, först är det dem vuxna runt oss när vi växer upp, sen är det media och sociala medier som påverkar oss. Men vi kan välja vad vi vill se och vad vi inte vill se. Morgontidningar läser jag sällan då dem var alltid så fulla med negativa saker som hände ute i världen och så sällan med dem positiva sakerna som hände. Och samma sak med nyheterna på tv:n och ja jag förstår att det är sånt som säljer men nej jag vill inte läsa sånt, men jag är medveten om att sånt händer. Och ja vi blir alla påverkade av saker som händer men media har en tendens att vinkla det så det passar dem och deras önskan att sälja några fler nummer.

Det är ett val jag gjort och jag ser sällan på tv nyheterna heller men jag hänger med och vet vad som händer i världen ändå men jag väljer själv var jag tar in dem nyheterna och jag är nog väldigt källkritisk när jag ser något i en tidning eller på tv. För det vinklas inte alltid på det sätt som det hänt och då kan det bli lite fel. Det är lite som snacket bakom din rygg det finns något att prata om men det behöver inte alltid vara sant.

Myser ner mig en stund till i soffan och njuter av min morgon innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och jag tänker inte kliva upp än utan ligger kvar ett tag. Ha en fin dag och fundera vidare 😊
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra ja det är skönt att få krypa ner under täcket o ligga kvar en stund. Tackar o du med får ha en fin dag 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag läser dagstidningar varje dag och oftast en nyhetssändning på TV. Vill absolut veta vad som händer och sker runt om på denna ibland tokiga jord som kallas vår.
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det vill man och det är bra vi alla kan välja vart vi ska få information ifrån.
nouw.com/positiv5barnsmamma