Njuter av mitt kaffe en liten stund till innan det är dags att väcka upp barnen.

Godmorgon lite kaffe och kolla bloggar får börja min morgon, idag har jag bara möte inplanerat och sen hämta lilla E och hjälpa henne med sin läxa som hon var så stolt över när hon fick med sig den hem förra veckan.
Blir en lugn och skön dag även om det är ett möte som jag inte direkt ser fram emot då vi ska prata om en del brukare men ja det är en helt annan historia. Har även gjort om en del i våra regler för schemat så det ska bli intressant att se vad dem andra kommer tycka om det. Och ja det blir alltid en massa prat när vi har möten på jobbet.

Imorgon är både jag och tjejerna lediga då dem har studiedag så vi får njuta av lite sovmorgon eller ja dem får det jag vaknar ju tidigt ändå hihi Men det ska bli skönt att få ha en ledig dag tillsammans.
Men det är imorgon det. Ska ju hinna med dagen också och få njuta lite av den hihi

Men först njuta av kaffet och meditera lite innan jag börjar väcka upp barnen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Så som dig börjar jag alltid mina morgnar, när klockan än ringer 😋 VAd skönt med studiedag, det gör ni rätt i som kommer att njuta 😃
nouw.com/jenniferofhbg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är skönt med en lugn start på dagen 😊 Ja det blir skönt för dem att få lite sovmorgon imorgon och kunna ta dagen som den kommer ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Ha en trevlig dag 😊
nouw.com/beatrixerixon
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en trevlig dag 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma