Njuter av min morgon och funderar lite på vad dagen har att bjuda på.

Godmorgon ja det här med att vara förälder till barn som börjar bli vuxna är inte lätt, att släppa taget är svårt men något man behöver lära sig och att då låta barnen få ta egna beslut kan vara svårt ibland, särskilt när man tycker det är fel val.
Men egentligen vem anser de är fel? Jo jag och absolut inte barnet.... Så då är det bättre att stå där och stötta dem, även om man tycker de gör fel, och ta emot om de faller.
Även våra föräldrar hade samma tankar och en del talar om vilka fel man gör medans andra låter oss göra misstag så vi lär av de.
Sonen var iväg på fest igår och nej oavsett hur gamla de blir så är man orolig och vaknar när de kommer hem, så ja idag får det bli en middagslur s�� jag orkar hela dagen.

Idag blir det att pyssla om mina växter inne och ta hand om den rena tvätten så de hamnar i rätt lådor och skåp igen, vilket är jätteskönt när man har full vecka på jobbet. Ska bli intressant att se vilka man får möta nästa vecka och vad man kan göra för de.
Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag även idag och sen har vi den där ständiga frågan, vad ska vi äta till middag? Men något kommer vi nog på och samsas om för det kan bli lite olika förslag när man är några som ska tillsammans välja vad man ska äta. Men det brukar alltid lösa sig så jag är ganska lugn.

Tror jag ska mysa ner mig en liten stund till medans jag väntar på att resten av familjen ska vakna så vi kan börja vår dag lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar