Njuter av min morgon medans resten sover.

Godmorgon ja då är det lördag och jag är uppe tidigt som vanligt men ja jag får njuta lite mer av morgonen då innan alla andra vaknar. Får se vad barnen vill göra idag om dem kanske vill softa och se en film eller kanske spela lite spel senare, ja vi får se vad vi kan hitta på för roligt. Ganska skönt att inte ha så mycket planer och bara ta dagen lite som den kommer.

Ja det är sista helgen innan både jag och sonen börjar skolan igen nästa vecka och ja det ska bli skönt men samtidigt lite vemodigt då det är början på vår sista termin innan vi är färdiga och kan börja jobba som medicinsk fotterapeut och ja jag har ev en timanställning men det kommer inte vara så mycket i början men jag hoppas ju det kan bli lite mer sen så småningom. Eller om jag vill öppna eget, ja där har jag inte riktigt bestämt mig än men jag vill ha erfarenheten först och kanske jobba något år innan jag tar det beslutet för det är enormt intressant och jag vet att jag kan få massor med jobb om jag själv vill så jag har många tankar och funderingar på det jobb jag har i dag. Jag vill inte säga upp mig men kanske ta helt tjänstledigt nästa är eller bara halvt ja jag får fundera lite mer på det.

Myser ner mig en stund till i soffan innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag vaknade också riktigt tidigt idag, kunde inte somna om.. Blir snart ut på en powerwalk innan den extrema värmen drar in för dagen! 😊
nouw.com/jenniferofhbg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är skönt att hinna göra det innan det blir för varmt 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra 🌸
nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Jag vaknade också tidigt 🤗 här pysslas det i stugan med lite allt möjligt idag 🌝 önskar dig en fin lördag ❤
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Låter mysigt 😊 Tack o du med får ha en fin dag 🤗😊❤
nouw.com/positiv5barnsmamma