Njuter av min morgon innan det är dags att börja dagen lite smått.

Godmorgon njuter av mitt morgonkaffe och ser hur dagen börjar gry lite smått, familjen sover och det får de göra en liten stund till men snart är det dags att börja dagen även för de. Lite jobb står på min agenda sen får jag åka hem och mysa med de bästa.
Men jag gillar dessa dagar när jag ska iväg och jobba för jag vet aldrig vem jag får möta och vad jag kan göra för att hjälpa de, men som några kunder sa sist jag jobbade "Du har gett oss nya fötter så vi dansar ut härifrån" och ja det var riktigt roligt att höra och det får mig att växa lite både som människa och i mitt yrke.

Våra bokningslistor är fulla hela tiden och det är jätteroligt och jag gillar det verkligen. Så nästa steg är inte så långt bort och jag kommer berätta mer sen när det blir klart. Men nu njuter jag av det som är här och nu även om jag ser fram emot morgondagen och allt som händer i framtiden. Igår fick sonen det preliminära beskedet att han kom in på den linjen han ville så han var superglad och även jag är det och väldigt stolt över honom. Ja över alla mina barn är jag stolt över, för vilken förälder är inte det när det gäller sina barn.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer