Njuter av min morgon innan det är dags att börja dagen lite smått.

Godmorgon första koppen är urdrucken och ja jag är ledig men vaknade jättetidigt som vanligt haha spelar ingen roll om jag är uppe länge på kvällen så vaknar jag ändå supertidigt. Men ja det gör inte mig något för då får jag lite egen tid och ja det är skönt.
Idag har jag dejt med tvättstugan och sen får vi se vad det kan bli för roligt men jag antar jag har en del att göra så det är väl kanske bara att sätta fart och börja så jag kan ta kopp nummer två och sen fortsätta njuta av morgonen.

Funderar på att rensa bland lilla E kläder då jag tvättat upp nästa storlek lite och ja det kan behövas då en del byxor blivit lite små så dem har vi lagt undan lite men ska iväg till nästa tjej som kan ha nytta av dem. Sen får vi se vad vi ska hitta på men antar att barnen vill spela lite spel till kvällen så ja det ska vi göra. Alltid roligt att spela spel med barnen och ja det kan bli ganska högt i ljudnivån då men det gör inte mig något för det är ju bara en kort stund i livet man har dem så nära innan dem blir vuxna och får egna liv.

Men nu ska jag njuta lite mer av min morgon innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag och var rädda om varandra.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag somnade kl 23 men vaknade 07:30. Det gör ignet, jag är ledig och kan njuta dagen. Ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag somnade runt 12 men vaknade redan vid 5 men lyckades somna om o sov till 6.. Ja jag känner samma är ledig och får njuta av dagen i min takt 😊 Tack o du med får ha en trevlig dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma