Njuter av min morgon även om det är grått utanför.

Godmorgon nej kroppen har nog gett upp och ansåg att den fått den sömn den behövde vid fem så ja det var bara kliva upp och se glad ut men det gör inte så mycket för då hinner jag meditera och skriva min morgondagbok innan barnen kommer upp. Och jag hinner skriva mitt blogginlägg och även bara njuta av mitt morgonkaffe medans jag lyssnar på en lektion i EKIM (En Kurs I Mirakler) har originalboken men den är lite mastig så jag köpte den avkodade varianten med Pam Grout och ja den får mig verkligen att se hur förvriden syn på världen och dömande man är mot dem man möter.

Idag ska jag baka äppelkaka då det är en grå morgon och då är det svalare att baka i köket och man slipper dö av värme där för det blir lätt varmt där då vi har morgon och förmiddags sol i köket. Äldsta barnbarnet ska hem idag och jag har tänkt försöka plantera om en hängväxt som har en för liten kruka i köpet och det ska bli intressant att se om den kommer dra iväg sen när den fått ny jord och ny kruka med plats att växa. Sen ska vi börja förbereda för skolstart som är snart men ja både jag och sonen har en veckas lov till från skolan medans tjejerna har två veckors ledighet kvar.

Men först ska jag mysa ner mig en stund till i soffan och njuta lite mer av min morgon innan jag börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer