Njuter av en ljus morgon.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och utanför är det jätteljust så härligt. Vi går verkligen mot ljusare tider och nu börjar det bli ljusare tidigare och mörkare senare på dagen vilket jag verkligen gillar då jag får njuta ännu mer av sol och värme när den väl vill visa sig och ja igår var den verkligen framme och visade sig från sin bästa sida, även om det blåste lite så var det enormt skönt ute för att vara i februari. Var och handlade lite igår och kunde inte låta bli att köpa några små miniväxthus på Lidl som vi ska plantera idag och sen får vi se vilka blommor som kommer fram, men lavendel och gräslök köpte jag i alla fall och en till med blommor (kommer inte riktigt ihåg nu men får visa det vid tillfälle sen).

Så ja idag blir det lite hemmapyssel och att bara njuta av dagen och plantera lite mer för i fredags hämtade jag ut paketet med lite större planteringskrukor så mina begonia frön ska ner i jord så vi kan få njuta lite av de när de börjar växa sen. Och jag har ju även köpt potatissäckar som vi ska plantera lite potatis i och se om vi kan få någon skörd så ja nu i mars behöver jag nog köpa hem lite jord så vi kan plantera lite potatis och se om vi kan få något skörd till midsommar (vet inte ens när man ska plantera de men ja det får jag nog ta reda på) Det är så härligt att se fram emot denna tid med ljus, värme och en massa solsken. Det gillar jag.

Tror jag ska mysa ner mig en stund till medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan göra lite gofrukost innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Odlingssäsongen startar med stormsteg

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är så fint och det hjälper mycket mentalt. Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det gör det verkligen. Tack och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma