Njuter av en ledig morgon även om den börjar tidigt.

Godmorgon vaknade tidigt fast man är ledig är ju inte så roligt men ja jag har fått prata med sonen lite ensam och det kan behövas ibland. Idag har vi inget inbokat på schemat och det kommer bli en lugn och avslappnad dag. Planen var ju från början att alla skulle komma hem och vi skulle umgås, men då både dottern och hennes barn ligger sjuka så får det bli en annan gång istället.

Och jag tror mina små trollungar vill fika idag och ja dem har köpt hem en hel del fika bröd så det kommer nog mumsas senare under dagen och jag har lovat vi ska göra pizza idag och det ska dem få hjälpa till med. och rentvätten ska jag ta hand om så vi kan njuta av dagen sen.
Gillar söndagar då jag får tillfälle att reflektera över veckan som varit och se över vad som jag vill ta med mig in i den nya veckan som väntar runt hörnet. Och ja ibland finns det massor och ibland lite mindre och det är skönt att få göra såna reflektioner emellanåt så man kan släppa saker som man kanske inte vill bära med sig längre. Och jag tror jag har lite sånt även denna vecka men ja det får vi se när jag sätter mig ner senare.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och vänta på att barnen ska vakna så vi kan få äta lite mysfrukost innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och ha en fin dag 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra, tackar och du med får ha en fin dag 😊😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag vaknade tidigt när det var alldeles mörkt utanför fönstren
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det va samma här.
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en skön dag. Hoppas att du kan vila
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en skön dag 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma