Njuter av en grå dag inne och skapar eget solsken.

Godmorgon en ny dag att njuta av och idag blir det mer plugg och även en del mys med trollen. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Vakna till en grå morgon men ja vi får skapa vårt egna solsken och le mot omvärlden. Vet ju att solen skiner där bakom molnen men den kanske är lite morgontrött som mina trollungar idag hihi
En tur till äldsta dottern blir det och mysa lite med småttingarna kommer det bli. Och lite handling antar jag för det var lite som var slut såg jag. Men mest kommer jag nog njuta av dagen tror jag.

Har fortfarande en massa energier kvar från föreläsningen i går och ja den var både lärorik som underhållande. Och det var en massa saker han sa som man tog till sig och som man vet att ja det är ju ett bra sätt och jag hade en väldigt trevlig kväll.
Jag älskar att gå på föreläsningar där man får tänka till lite och sen får den där "aha" känslan och man vet ju att man tar mycket för givet så idag ska jag ha tacksamhet som mitt ledord och berätta för dem jag har runt mig vad jag känner.

Men först lite mysfrukost med mina små trollungar innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter mysigt. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det ser ut att vara grått även här
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja solen är ju där bakom och kommer fram så småningom 🌞😊
nouw.com/positiv5barnsmamma