Njuter av dagens första kopp kaffe medans jag väntar på att få väcka barnen.

Godmorgon vakna och mår mycket bättre men ska lyda min handledare råd och vara hemma idag med för man vet inte om febern kommer tillbaka igen då den kom lite till och från i går men jag antar det är något kroppen behöver rensa ut så ja det är väl bara hänga med. Får nog fortsätta med gårdagens görande och kanske tvätta lite och kanske hämta min mat som dottern har i sin frys så hon kan använda den igen. Är så tacksam att mina barn ställde upp med plats i frysen då min hade ett överflöd och jag var tvungen att frosta av den inför flytten. Sen har jag ju en full frys i lägenheten också. Men det ordnar sig.


Ska börja kika lite på tentan som är och jag hoppas vi kan få öppna den redan på torsdag så vi har en möjlighet att göra klart den så jag kan koncentrera mig på att göra klart lägenheten sen. Lämna nycklar och få den besiktad. Så skönt att kunna släppa det sen och bara kunna koncentrera sig på det som är i nya och nu kliar det ordentligt efter att få börja plantera växter ute och ordna med bord och stolar så vi kan sitta ute och grilla och bara njuta av tillvaron. Tror det kommer bli en härlig sommar.

Men först ska jag njuta av dagens första kopp kaffe medans jag väntar på att få väcka barnen så dem kommer iväg till skolan.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Krya på dig , stanna hemma och kurera dig❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack ja jag blir hemma idag med o kurerar mig ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Hannagrav
Hannagrav,
Krya på dig 💗
nouw.com/hannagrav
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Lyssna på din kropp med din knopp
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det kan ibland vara svårt men ja ibland måste man.
nouw.com/positiv5barnsmamma