Njut av stunden och ta in det du tittar på.

Att fånga ögonblicket genom mobiltelefonen är aldrig detsamma
som att vara i ögonblicket där och då på riktigt.

Även om vissa utsikter är underbara att se på eller vem har inte försökt ta kort på en fin solnedgång men inte fått den så bra på kort som den är i verkligheten?
Stanna upp där och njut av utsikten eller solnedgången istället.

Att stanna upp och njuta av stunden kan bli ett fint minne även om kort kan komplettera det så är många helt uppslukade av att få till den perfekta bilden som de kan lägga upp i olika sociala sammanhang.
Inget fel i det MEN glöm inte bort att njuta på platsen där det händer. Ta kortet men lägg bort mobilen sen, du kan lägga upp kortet efteråt!

Njut av stunden och ta in det du tittar på!


Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette,
Precis samma åsikt har min man 😊 Vissa vill ju verkligen ha kort på allt för att kunna ha kvar bilder som minnen, medans andra tycker det går över styr. Jag är lite mitt i mellan. Vissa saker vill jag gärna fota, dels för bloggens skull och sen för att kunna ha det kvar. Men sen får jag inte panik om jag inte har tagit ett enda foto på det kalaset eller när vi gör nåt speciellt en helg. Har varit i Danmark över nyår med familj och vänner ett år därav jag inte tog en enda bild 😊 lifebyjia.se
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Jag är nog som du att vissa saker vill jag ha kort på men jag bryter inte ihop om det inte blir något utan jag kanske njuter av stunden istället 😊💕nouw.com/positiv5barnsmamma
Sara
Sara,
Så sant!! Mobiltelefoner tar allt för mycket fokus...frumartinssonsbergochdalbana.blogspot.se/
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja ibland kan jag tycka det... Tyvärr.nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229