När vi är uppmärksamma, djupt i kontakt med det nuvarande ögonblicket fördjupas vår förståelse....

When we are mindful, deeply in touch with the present moment,
our understanding of what is going on deepens,
and we begin to filled with acceptance, joy, peace and love.

När vi är uppmärksamma, djupt i kontakt med det nuvarande ögonblicket,
fördjupas vår förståelse av vad som händer
och vi börjar fyllas med acceptans, glädje, fred och kärlek.

Ja när vi lär oss att stanna upp och hitta nuet så kommer vi fördjupa vår förståelse för det som händer här och nu och nej vi kanske inte alltid förstår anledningen till varför det händer men vi får en förståelse och inser att det kommer leda oss framåt dit vi vill även om det kanske tar en omväg så är det för att vi ska lära oss något.

När vi börjar leva mer i nuet och inser att det som var igår har redan hänt och kan inte förändras, det som är imorgon har inte hänt än men det som är här och nu är det som vi har och det enda vi kan göra är att göra det bästa av det vi har framför oss.
Och när vi börjar leva mer i nuet så kommer det komma en annan förståelse och vi kommer känna acceptans, en glädje, en frid och en kärlek vi inte upplevt tidigare för den blir mer intensiv när vi är mer närvarande i nuet.

För även om vi vet att vi älskade samma personer i går som vi förhoppningsvis får göra imorgon så är det ändå här och nu du upplever det som sker idag och den känslan är färsk och kan bara upplevas i nuet så stanna upp och andas lite och se och känn det som finns runt dig.

Gillar

Kommentarer