​När saker blir jobbiga och tunga.

När saker blir jobbiga och tunga. Tänk då på alla svåra situationer vi har klarat oss genom hittills, och att det finns dom som har det betydligt mycket värre..

Ja när vi går igenom jobbiga och tunga saker så glömmer vi lätt att andra kanske också gått igenom liknande saker eller ännu värre.
För det känns som man är den enda som går igenom det man gör.
Men om du stannar upp och tänker på alla saker du gått igenom och överlevt så kommer du inse att du kan överleva detta med.
Det känns bara inte som så just nu.

Det du går igenom kan vara jobbigt och en av dem tuffaste sakerna du hittills behövt gå igenom men tänk på alla dem som gått igenom värre saker och som överlevt.
Varför ska inte du klara det?
Vi kan klara så mycket mer än vi tror och vi är starkare än vi tror.

När allt det jobbiga och tunga du går igenom är lite mindre jobbigt och tungt så vill jag att du stannar upp och tittar vad du egentligen gått igenom. Ja det var något som var tungt och jobbigt men du överlevde! Och du är starkare nu än innan du gick igenom det.
Och du inser att det finns värre saker att behöva gå igenom, det finns dem som gått igenom mycket värre saker och som överlevt.
Var stolt över dig själv, för hur många skulle klara att gå igenom det du gjort?

Du kommer möta svåra och tunga saker i ditt liv och du kommer gå igenom dem men du kommer överleva och du kommer växa av den erfarenheten det ger dig. Så även om det känns helt omöjligt att överleva det just nu så tänk på allt du redan gått igenom, det har stärkt dig att bli den du är idag och det har stärkt dig att klara gå igenom det som är tungt och jobbigt.

Gillar

Kommentarer