När du verkligen inte bryr dig om vad någon tycker om dig....

When you truly don't care what anyone thinks of you, you have reached a dangerously awesome level of freedom.

När du verkligen inte bryr dig om vad någon tycker om dig, har du nått en farligt fantastisk nivå av frihet.

Ja när vi slutar bry oss vad andra tycker och tänker om oss så har vi nått en ny nivå av frihet i våra liv för då kommer vi göra det som vi vill oavsett vad andra kan tycka och tänka. Vi gör det för vi tycker om det eller för att vi vet det leder oss till något vi vill ha eller önskar oss.

Vi är ganska begränsade när vi bryr oss om vad andra ska tycka eller tänka om det vi säger eller gör. Men oavsett vad vi säger eller gör så kommer folk runt oss alltid ha åsikter. Men vad spelar deras åsikter egentligen för roll? Det är ju DIN åsikt som räknas!
När du slutar bry dig om andras åsikter så kommer du börja bry dig om dig själv, och ja DU är den viktigaste personen i ditt liv.
För utan dig skulle kanske inte det se ut som det gör i andras liv. Dina föräldrar hade aldrig fått dig utan någon annan, din partner hade aldrig träffat dig och kanske aldrig fått de underbara barn ni har tillsammans.
Så även om man inte ser sin egna roll i livet ibland så blir andra påverkade av din närvaro här på denna jord och det finns en mening att du finns.
MEN jag lovar den meningen är inte att du ska vara begränsad av vad andra tycker eller tänker.

Du ska bara göra sånt som du väljer att det är meningsfullt för dig, det ska vara dina val att du vill göra något och inte baserat på vad andra tycker eller tänker.
När du kommer dit så har du nått en frihet som inte många når för oftast väljer vi att bry oss om andras åsikter mer än våra egna.
Du gör ditt val men jag har slutat bry mig om vad andra har för åsikter om mig och mitt liv och det skapade nya förutsättningar för mig och den frihet jag fick på köpet är enorm och jag njuter mer av livet idag än tidigare. Men det är mitt val, vad du väljer är ditt val och inget jag tänker ha en åsikt om för det är ditt val.

Gillar

Kommentarer